zaterdag 22 juni 2013

Gezinsuitje ...

Wij zijn wel van de gezinsuitjes. Zijn fan van de Efteling, vinden het leuk om naar de dierentuin te gaan en hebben momenteel een gezinsabonnement op de Julianatoren. Wij wonen daar niet ver van vandaan dus dat maakt dit abonnement gunstig. Ook fijn is het dat je twee opa's en twee oma's ook gratis mee kunnen op het abonnement en dat je veel kortingsbonnen en vrijkaarten krijgt voor andere parken. Zo ook voor Safaripark Beekse Bergen. Daar zijn we vandaag naartoe geweest. Het was een heerlijke dag.

Heerlijk gewandeld, veel dieren gezien en het fijne is dat de dieren hier relatief veel ruimte hebben ten opzichte van andere dierentuinen, de kinderen hebben heerlijk gespeeld in de diverse buitenspeeltuinen, later nog een rondje met de eigen auto gemaakt met de auto-safari. Kortom heerlijk.

We hadden van te voren zelf onze tas ingepakt met lekkers: lekker belegde boterhammen, rozijnenkoeken, gedroogde mango als tussendoortje, flesjes spa blauw. Heerlijk! De dag was weer veel te snel voorbij. 


1 opmerking: